TASTY WORLD HOOGERHEIDE

TASTY WORLD HOOGERHEIDE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 204 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tasty World Hoogerheide. Meer weten? Ontdek meer

4 mei 2022 om 3:26 Eten goed en precies op tijd
1 mei 2022 om 12:38 Eten was op tijd. En de pokebowls waren okay. Niet heel spectaculair. De Wok to Go is echt een afrader. Geen smaak, vettig en dat was geen ossenhaas. Jammer, maar ik zou hier deze items niet meer bestellen..
29 apr 2022 om 22:05 Ontzettend lekker!
26 apr 2022 om 23:07 Edamame was ijskoud, het eten flauw en lauw. Jammer, ben beter gewend.
26 apr 2022 om 22:01 Prima eten en weer stipt op tijd bezorgd om 18:00, top!
22 apr 2022 om 21:55 ik bestel weerbij Tasty world. Het eten was super...
22 apr 2022 om 19:12 Het eten was heerlijk en goed warm. Zeker voor herhaling vatbaar.
13 apr 2022 om 12:26 Perfect op tijd bezorgd.
2 apr 2022 om 20:50 Bezorging duurde heeel lang i.v.m. de drukte. Toen was helaas mijn curry in de zak gelekt. Na het bellen wel 2 nieuwe curry's gekregen dus mooi opgelost door de Tasty World
1 apr 2022 om 19:18 Netjes geleverd op het tijdstip dat we gekozen hadden. Het eten was enorm lekker. Zeker de zelfgemaakte dimsum kan ik aanbevelen!
22 mrt 2022 om 20:54 Super lekker eten, en op tijd aangekomen. Nogmaals mijn excuses met het foutje bij de deur!
27 feb 2022 om 10:02 Eten was heerlijk alleen had ik bami besteld inplaats van nasi tocht een redelijk foutje